KabelKoude opslag van fruitHet is geliefd bij veel fabrikanten

  • vrijgavetijd:2022-04-25 20:31:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:332
  • Korte omschrijving:

    Kabel,Waar moet de koelkast, de grootte van de koelkast of de opslagcapaciteit worden gebouwd (grootte, opslagcapaciteit, ton,

Artikel inhoud

Waar moet de koelkast, de grootte van de koelkast of de opslagcapaciteit worden gebouwd (grootte, opslagcapaciteit, ton, kubieke meter, frame, box); Welke producten worden in de gebouwde koude opslag opgeslagen? De werkelijke opslagtemperatuur, de opslagtijd en de insteltemperatuur kunnen bij specifieke voorschriften worden aangegeven; Als uw koude opslag groter wordt, moet u uw individuele opslagvolume, de temperatuur van goederen in en uit het magazijn, de frequentie van het openen en sluiten van de deur, enz. Als dit duidelijk is, is het de selectie van grondstoffen, zoals koelcompressoren koelkasten, industriële koelventilatoren /pijp slots, thermische isolatie materialen, koelers, deuren, temperaturen en andere koelapparaten.

In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude opslag voor onderhoud tijdig in kennis stellen als beschadigde onderdelen worden gevonden.

KabelDe verdamper, maar ook een zeer belangrijk apparaat, is koeling. Het wordt vooral gebruikt voor koeling en warmteabsorptie in koude opslag. Tijdens de langdurige werking worden de vinnen van de verdamper ook bedekt met vuil, waarvan de meeste worden geplakt door een aantal sundries van het product, plus stof en andere dingen, maar het bereiken van een bepaalde dikte zal de koeling be ïnvloeden, wat resulteert in een slechte koeling. Normaal gesproken moet het worden gereinigd met een speciaal reinigingsmiddel voor de verdamper.

De schuimtechnologie van polyurethaan met een sterke stabiliteit zorgt ervoor dat het een superieure hechting heeft. De stevige combinatie van polyurethaanvast schuim en draaglaag is de basisvoorwaarde om de stabiliteit van de externe isolatie laag te waarborgen. Dat wil zeggen, onder de ongunstige lokale temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden kan het verschillende interne en externe gecombineerde ladingen dragen, zoals windenergie, zelfgewicht en normale botsing, en de isolatie laag nog steeds niet gescheiden en valt af van de draaglaag en blijft stabiel in de toestand.

Issie.Het gebruikelijke verschijnsel van een snelle bevriezing is dat de temperatuur van een koelhuis niet langzaam kan dalen of dalen. Nu wordt een eenvoudige analyse gemaakt van de redenen voor de langzame daling van de temperatuur: het verlies van koude capaciteit van een snel vrieshuis is groot door een slechte thermische isolatie of afdichting prestaties; de slechte thermische isolatie prestaties is te wijten aan onvoldoende dikte van de thermische isolatie laag van pijpleiding en thermische isolatie muur, wat resulteert in een slechte thermische isolatie en thermische isolatie effect Het wordt voornamelijk veroorzaakt door een onjuiste selectie van de dikte van de isolatietlaag in het ontwerp of door een slechte kwaliteit van isolatiemateriaal in de bouw.

Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.

Scheiding van het ontwerp voor koude opslag: verschillende partities moeten redelijkerwijs worden gepland en verdeeld naar doel en temperatuur. Bijvoorbeeld: verwerkingskamer, sorteerkamer, vriesruimte, kanaal, laadperron,KabelKleine bedrijf voor koelopslag, enz.


KabelKoude opslag van fruitHet is geliefd bij veel fabrikanten



Wanneer het openen en boren nodig is voor de bovenste opslagplaat of wandplaat, moeten de interne en externe inrichting en positionering worden uitgevoerd overeenkomstig de ontwerpvoorschriften, en moet de opening en boring worden uitgevoerd na toetsing; De opening van de inlaat, het vloeistofinlaat, het retourgat, het wateraanvoergat en het afvoergat moeten met een opening worden geopend. Na opening en boring wordt de bouwbehandeling tijdig uitgevoerd en wordt de opening met schuimmateriaal of kit afgesloten om lekkage van lucht en koudlopen te voorkomen; De deur, de ventilatie- en de leveringspoort moeten worden versierd met ingekapselde randen en worden bevestigd met pull klinknagels, met een afstand van mm en mm buiten.

Nadelen: hoge nauwkeurigheidseisen vorm- en positietoleranties zijn in micron-niveau; Geen uitlaatklep, slechte ontwerp-prestaties; De werkkamer is niet gemakkelijk om externe koeling toe te passen, en de warmte in het compressieproces is moeilijk, zodat het gas alleen kan comprimeren met een kleine adiabatische index of inwendige koeling; Grote verplaatsbare scroll koeleenheid is moeilijk te realiseren. De ontvangende tanden zijn hoog,KabelFarmaceutische reagentia koude opslag, de verplaatsing is groot, de diameter is groot, en de onevenwichtige rotatiemassa neemt toe.

Steden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslag

Veiligheid en gezondheidOnvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;

De koelcompressor neemt meestal hoogwaardige eenheden aan met een gegarandeerde kwaliteit en een sterke operationele stabiliteit. De verdamper neemt de ingevoerde joint venture koelverdamper, die effectief aan de koelcapaciteit van de koelkast kan voldoen en het koeleffect van de koelkast kan garanderen. De koellamp neemt de speciale led-energie-besparende lamp aan voor de koelkast, die de voordelen heeft van lage temperatuurweerstand, een laag energieverbruik en een lange levensduur, Het kan effectief de exploitatiekosten van koude opslag besparen.

Koude opslag is brandwerend, vlamvertrager en hoge weerstand. Professionele koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag, conservering van fruit koude opslag, medische koude opslag en andere speciale producten, oude merken, prijsvoordelen en gegarandeerde kwaliteit. Polyurethaan is een vlamvertragend zelfblusmiddel na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan graden Celsius bereiken en zal alleen bij hogere temperaturen ontbinden: bovendien zal de as gevormd op het oppervlak van polyurethaan in zijn schuim, en deze laag van as helpt om het schuim hieronder te isoleren. Het kan effectief de verspreiding van vuur voorkomen. Bovendien zal polyurethaan bij hoge temperatuur geen schadelijk gas produceren.


KabelKoude opslag van fruitHet is geliefd bij veel fabrikanten



Brandvertrager, brandvertrager en hogetemperatuurbestendig polyurethaan is een soort vlamvertragend zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan –blad bereiken, die helpt om het onderliggende schuim te isoleren. Het kan de verspreiding van vlammen effectief voorkomen.

KwaliteitsaanbevelingDe apparatuur die in het pakhuis moet worden geïnstalleerd en in het pakhuis moet worden geplaatst of in een passende plaats in het pakhuis worden geplaatst; De wandloods moet vanaf de hoek van het opslaglichaam worden geïnstalleerd en het professionele koelpakhuis moet worden geïnstalleerd. Het koelpakhuis moet worden geïnstalleerd. Het koelpakhuis moet worden gebouwd. Het koelhuis voor de fruitteelt en het medisch koelpakhuis moeten hoge druk hebben,KabelInstallatie van gecombineerde koude opslag, brand en hoge temperatuurbestendigheid, sterke overbelastingskapaciteit, corrosiebestendigheid, stralingsbescherming en lange levensduur. De hoek moet tijdelijk worden bevestigd met . kleur plaat staal; Bij het installeren van elk wandpaneel, gelijkmatig twee lagen schuimmateriaal op het gezamenlijke oppervlak van mannelijke en vrouwelijke groef aanbrengen en een laag schuimmateriaal aanbrengen bij het installeren van polystyreen wandpaneel. De deklaag moet uniform en continu zijn; Nadat het behang is geïnstalleerd, trek klinknagels aan de schoot van de interne en externe stalen platen van de twee wallen voor verbinding en fixatie, en de klinknagels afstand in het magazijn moet mm zijn; Bij het aansluiten van de bibliotheekplaat in de vorm van een excentrieke haak moet de excentrieke haak eenmaal worden losgemaakt voordat de installatie wordt geïnstalleerd om een betrouwbare vergrendeling tijdens de installatie te garanderen.

Dagelijks onderhoud en beheer van fruit na opslag: tijdige temperatuur en vochtigheid in de koude opslag, strikte controle van de temperatuur in de koude opslag, tijdige eliminatie van het slechte gas in de koude opslag, en aanpassing van de temperatuur en vochtigheid van de koude opslag overeenkomstig de verschillende eisen van verschillende vruchten op de opslagomgeving. Als het drogen op lange termijn de kleur van de vrucht beïnvloedt, overweeg dan een bevochtiger te gebruiken om de vochtigheid in de koude opslag aan te passen.

De afvoer bij de uitlaat van de koelventilator, de afvoer van de vluchtige koelbox en de afvoer van het koelhuis dat levensmiddelen of dranken bewaart, mogen niet onmiddellijk verbonden zijn met de software voor het riolerings- en afvalwater, maar er moet indirecte drainage worden vastgesteld. Voor de spoeling (ontdooiing) van het water van elke laag in de dubbele laag koude opslag, moet een uitlaatklep-inrichting voor de hoofdkraan worden geplaatst voor het spoelen (ontdooien) van het water.

KabelBovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.

Nadelen van meerlaagige koude opslag: het verticale transportvolume van het magazijn is groot, is de fundering constructie complex. hoge kosten; Wanneer geprefabriceerde onderdelen worden gebruikt, is grote bouwuitrusting nodig en is de bouwperiode lang.

Bij het gebruik van de koude opslag, proberen om de grond schoon en professioneel koude opslaginstallatie te houden,

KabelOverige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!